Vintage Mustang Forums banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Gone but never forgetten
Joined
·
25,239 Posts
Discussion Starter #1
Ok, here's a bug ... in your profile in the bio section, apparently you can't do markup. Ok, that's cool, but if you try to do a carriage return in there it puts the html tag &ltbr> (line break) into it. Ok, that's fine, too. BUT, when you then view the profile, it doesn't interpret the html so you get a line that looks like:
This is the first line&ltbr>this is the second line
... oops ... bug


If you always do what you've always done,
You'll always get what you've always got
 

·
Registered
Joined
·
1,376 Posts
Well , can you believe it .
If I hadn't heard it from such a reliable source I would not believe it.
That's enough to make you chew your own foot off.

What the hell are you talking about?? *G*

If at first you don't succeed , find a bigger hammer
 

·
Registered
Joined
·
2,217 Posts
Yes, I found the same thing. Also, there is very little space in the Bio or signature boxes, at least compared to the old forum where we could write a book!.......*G*

Also, I still can't get a picture to load. Yes, I know how to do it and as far as I can tell the URL is right and the jpg is on the web where it's supposed to be. It just won't load..........

Hal
Love hard, drive fast, wear your seat belt.
 

·
Gone but never forgetten
Joined
·
25,239 Posts
Discussion Starter #4
Where are the pictures at? Take a look at Jay's post about known servers that won't serve up their pics to other servers. We ran head into this with the Reader's Rides forum. If you need to, send them to me, and I'll put them on my server.

If you always do what you've always done,
You'll always get what you've always got
 
1 - 5 of 5 Posts
Top