Vintage Mustang Forums banner

1 - 5 of 5 Posts
G

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Discussion Starter #1
When I tried to get back to the forum I got that bad request message again. I had to go back and delete my cache and cookies and all start all over again. This could become a real pain, but I'll stick with it.

Laurie

"I love it when a plan comes together."

1968 Coupe, "Murphy" - Original (car and owner)
1968 Fastback, "Trouble" - Restomod
1967-1968 MCA Certified Judge
Show Chairman, Mustang Mania 2001
 
G

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Discussion Starter #3
Funny you should mention that! I was just telling my staff about having to lose my cookies and they gave me the funniest looks. *G* Haven't lost my cookes so much since I was a grad student.

Laurie

"I love it when a plan comes together."

1968 Coupe, "Murphy" - Original (car and owner)
1968 Fastback, "Trouble" - Restomod
1967-1968 MCA Certified Judge
Show Chairman, Mustang Mania 2001
 

·
Registered
Joined
·
3,179 Posts
Yeah, I normally run without accepting cookies. Before I even go to the VMF site, I have to changes the browser to accept them, then go to VMF. Kind of a pain with a slow 56K modem.

Dean T

Shikatta Ga Nai - "It cannot be helped"
 

·
Registered
Joined
·
16,014 Posts
Dean,
Set it so you must OK cookies before accepting them. That's one way to do it.

And Laurie ... you just gotta upgrade your browser. That version 3.0 came out when I was still in college /forums/images/icons/wink.gif

[email protected]
1967 351W Convertible
2000 Mustang GT
Please bring back last post to top!
 
1 - 5 of 5 Posts
Top