Vintage Mustang Forums banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
97 Posts
Discussion Starter #1
After finishing completely rewiring my 68 390 and getting everything down to the last courtesy light to work I have one small problem. When I turn on my left turn signal, the dash signal works, the front signal works but the rear signal flashes on the right side and visa versa. I've checked all the wiring to make sure it is correct and it seems fine. I buttoned up my dash thinking this has to be problem in the turn signal switch. I could make a jumper wire and fix this problem in about 5 minutes but I was wondering if anyone has heard of this problem before?

Jim
 

·
Premium Member
Joined
·
19,191 Posts
You probably have the wires switched at the plug under that dash that connects to the taillight harness. Did you replace your turn signal switch recently????

That's the only thing I can think of...

http://clubs.hemmings.com/baymustang/flamicon.jpgLet me check your shorts! My multimeter is just a-waiting! Formerly known as Midlife in the old VMF.
King of the Old Farts *struts*
 
G

·
Guest
Joined
·
0 Posts
The 2 prongs that lead to the rear turn signals are swapped inside the turn signal plug under the steering column. Follow your schematic for which one controls which, and if you can't figure it out I'll just whip out the manual and let you know - after assembling & disassembling that plug assembly probably 20 times I got to be an expert ;)

Visit my repair page for Repair info, with pictures! http://home.dencity.com/mustangcub
 
1 - 5 of 5 Posts
Top