Vintage Mustang Forums banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
4,209 Posts
I must have the magic touch with this picture thing, works for me:

http://albums.photopoint.com/j/View?u=1574992&a=11972962&p=43108527.jpg

Pay close attention to spaces (shouldn't be any)


DanM
66 Coupe, check her out at http://www.66CoupeNW.stangnet.com

"Imagination is more important than knowledge. It is a miracle that curiosity survives formal education" - Albert Einstein
 

·
Registered
Joined
·
4,209 Posts
Oh, and yes, you do need the XXX thing

By the way, is that silver-blue? If so, I'll feel right at home on the drive to Pensacola!

DanM
66 Coupe, check her out at http://www.66CoupeNW.stangnet.com

"Imagination is more important than knowledge. It is a miracle that curiosity survives formal education" - Albert Einstein
 

·
Registered
Joined
·
4,800 Posts
Discussion Starter #4
Mine is supposed the be Brittany Blue but I don't personally think it's as blue as it should be, but what do I know. I put a good coat of wax on her this weekend and she sure looks good though.

This damn picture thing is driving be crazy. I've cut and pasted right out of others successful posts and it just doesn't work. Tried with and withought markup.

Send back the exact address and exactly where on the profile page you put it and I'll give it one more try.

Dammit.

J. Boggs


http://albums.photopoint.com/j/View?u=1574992&a=11972962&p=43108527.jpg
 

·
Registered
Joined
·
5,196 Posts
Cut and paste the following, then remove the "x" in front of BOTH "image":

[ximage]http://albums.photopoint.com/j/View?u=1574992&a=11972962&p=43108527.jpg[/ximage]

Make sure that you don't have/add any spaces, and you'll get:

http://albums.photopoint.com/j/View?u=1574992&a=11972962&p=43108527.jpg


My 1965 Restomod Shelby Clone
http://www.hometown.aol.com/ihatecar24/clone65.jpg
 

·
Registered
Joined
·
4,800 Posts
Discussion Starter #6
Damn, I tried, I really tried. Did just as you said, cut and pasted and took the x's out, checked for extraneous spaces or characters--no luck. Improper Picture message.

Dumb Q: It does go in the field that says "Your Picture"-right"

As I said before, in the signature field it seems to work but without the {image] {/image]

Thanks.

J. Boggs


http://albums.photopoint.com/j/View?u=1574992&a=11972962&p=43108527.jpg
 

·
Registered
Joined
·
5,196 Posts
Under "your picture", you do not need the image tags at the ends... just post the url.

"your picture" is the small pic that appears at the side of your posts - you had it working earlier...

Your signature line is where you need the image tags.

My 1965 Restomod Shelby Clone
http://www.hometown.aol.com/ihatecar24/clone65.jpg<P ID="edit"><FONT SIZE=-1>Edited by GT350Clone on 03/13/01 02:37 PM (server time).</FONT></P>
 

·
Registered
Joined
·
4,800 Posts
Discussion Starter #8
OK, I put it in the signature line with . let's see what happens.

J. Boggs

Damn that was hard.


http://albums.photopoint.com/j/View?u=1574992&a=11972962&p=43108527.jpg
<P ID="edit"><FONT SIZE=-1>Edited by theboogins on 03/13/01 03:11 PM (server time).</FONT></P>
 
1 - 8 of 8 Posts
Top