Vintage Mustang Forums banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
4,082 Posts
Discussion Starter #1
I posted a few weeks ago about my Holley 600 flooding after it sat for 30 mins or so. So I rebuilt it today. Seems ok now. Took the car out for a test drive. I changed the front jets from 65's to 69's. Seems to have a little more power. Bigger jets? or just the rebuild? Anyway, after driving I switched it off & let it set for 30 mins. Fired right up. Did that twice, fired on 1st spin each time.

66 Coupe, 302, Auto, 3.25 gears. [color:red]Candyapple Red</font color=red> with White Pearl Stripes. Cragars.
http://web.infoave.net/~ronniek
 

·
Registered
Joined
·
2,217 Posts
Great job! Don't ya' just love it when things work right the first time?

Hal
Love hard, drive fast, wear your seat belt.

PS, that's my 'bird...... My Mustang is too ugly to take pictures of yet........*G*.

http://www.teleport.com/~cosa/bird2.jpg
 

·
Registered
Joined
·
4,082 Posts
Discussion Starter #3
Was very pleased. Set the choke tonight (didn't come in at all this morning). Only one small problem. From a dead stop it now has a tiny bit of hesitation. Didn't have it before the rebuild. It's very slight. But I notice it.
I said it had a little more power. Well, that was yesterday when I was testing & babying it. On the way home from work tonight I really got into it. Has a good bit more power. Enough that I can really feel it.

66 Coupe, 302, Auto, 3.25 gears. [color:red]Candyapple Red</font color=red> with White Pearl Stripes. Cragars.
http://web.infoave.net/~ronniek
 
1 - 3 of 3 Posts
Top