Vintage Mustang Forums banner

1 - 14 of 14 Posts
G

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Discussion Starter #1
I've noticed several references to pictures hosted on Geocities not showing up when referenced externally (like from the VMF). Maybe my computer is just weird, but I haven't had any problems viewing pictures from Geocities. They all show up just as intended. What do you guys think?

-Brian
 
G

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Discussion Starter #2
I don't see your Picture. :(

Full Throttle
http://homepages.go.com/~ful_throttle/fullthrottle.gif
 
G

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Discussion Starter #3
My picture should show up ok... it isn't on Geocities, and it shows up fine on my end. Also, other people who have their pictures on Prohosting (where mine is) haven't had any problems.

I just find it weird that Geocities stuff is showing up fine for me, but everyone else is having trouble with it.

-Brian
 

·
Registered
Joined
·
2,176 Posts
The picture is in your cache stored locally on your computer, no one else can see it. If you clear your cache
it probably won't show up on your PC either.

1966 Mustang Coupe, 302 custom roller cam, holley 650dp,http://www.289mustang.com
http://www.289mustang.com/images/vmfcar.jpg
 

·
Gone but never forgetten
Joined
·
25,239 Posts
But all I see is a broken link on yours as well. And I can't ever remember seeing a geocities picture (in a non-geocities page) that I could see.

Why don't people just use their ISP's that they're already paying for the service instead of using these free POS services? I've just never figured that one out.

If you always do what you've always done,
You'll always get what you've always got

http://www.classic-mustang.net/johnpro
 
G

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Discussion Starter #7
That's weird. I've cleared my cache, and it still shows up without a hitch. I tried it under both Netscape and IE as well. Also, 66Boss351 uses Prohosting for his stuff (same as I do), and his stuff shows up fine for me... I Guess I'll have to fiddle around with things some more.

-Brian
 
G

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Discussion Starter #9
nope. I posted the url directly into my browser and it showed up.....weird huh?



Full Throttle
http://homepages.go.com/~ful_throttle/fullthrottle.gif
 
G

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Discussion Starter #12
actually i am getting quite agitated with prohosting, that stupid ad is really getting annoying, so i am going to be moving my site over to my hosts server, right now i am just posting my pics for the VMF on there, but eventually i will have prohosting redirecting my whole site over to at&t

Todd Dietrich
[email protected]
'66 Fastback
Allentown, PA
ObsidianSpider on AOL IM
http://home.att.net/~obsidianspider/5lugwormviewsmall.jpg
 
1 - 14 of 14 Posts
Top